VerticalQ Community

Welkom bij het VerticalQ Community gedeelte van onze website!

Inmiddels hebben we de afgelopen jaren in Nederland en een aantal andere Europese landen al een groot aantal mensen kunnen helpen door hun VerticalQ profiel te meten en ze vanuit hun talenten te coachen.  Jij hebt waarschijnlijk ook al je eigen profiel ‘op zak’. Was het voor jou ook zo’n bijzondere ervaring? Wil je je verder verdiepen in jouw talenten en die van anderen? Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die er nog zijn om meer over jezelf te leren en over Vertical? Als ‘lid’ van de VerticalQ community krijg je eens per kwartaal de VerticalQ Talent Booster via de mail. Daarin komen klanten aan het woord, vertellen we over onze inzichten en ervaringen rond VerticalQ en laten we weten aan welke activiteiten je kan deelnemen om te verdiepen. Ook organiseren we regelmatig een gratis VerticalQ workshop om weer even bewust met je talenten aan de slag te gaan. Voel je welkom, we hopen je snel weer te zien!

Wat is VerticalQ

Is VerticalQ nieuw voor je en wil je meer weten? VerticalQ is een body-based ‘multiple brain  assessment’. Dat betekent dat we op het lijf meten en in kaart brengen welke talenten van jou het sterkst aanwezig zijn. Je kent de uitdrukking ‘in je kracht staan’ vast wel, wij kunnen je laten ervaren hoe fysiek ‘in je kracht staan’ voelt en vertalen dit naar een business-smart, persoonlijk talentenprofiel gebaseerd op hoofd, hart en buik intelligentie.

We kennen allemaal de metafoor van de ijsberg, slechts een klein gedeelte van wie wij zijn is bewust en zichtbaar. ‘Onder water’ is nog zo veel meer wat ook bij ons hoort. VerticalQ laat je ervaren welke talenten je hebt. Zowel ‘onder water’ (hart en buik) als ‘boven water’ (hoofd). Dat helpt je om jouw talenten die altijd onder water gebleven zijn bewuster in te kunnen zetten.

VerticalQ Whitepaper

Meer over het VerticalQ accreditatie programma

VerticalQ logo

VerticalQ