Ons team

Renske Rozemeijer
Jacco Veenstra

Partners

Over ons

Werken leuk maken bij Developland

Zelf zijn we natuurlijk ook een organisatie. We werken samen, we ontwikkelen samen en groeien samen. Heel eerlijk, dat gaat bij ons met vallen en opstaan. Iedere keer krijgen we weer nieuwe lessen voorgeschoteld en lopen we tegen oude valkuilen en patronen aan.

We hebben zelforganisatie omarmd omdat we geloven in gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid, duidelijkheid en efficiency. De vorm die we hiervoor hebben gekozen is Holacracy. Dat biedt ons de duidelijkheid en de structuur die ons hierbij ondersteunt.

Naast de structuur van Holacracy maakt Collectief Leiderschap ons als team in de samenwerking sterk. Deze ijzersterke combinatie sluit als een rits en maakt dat we alles wat beter kan iedere keer weer bespreekbaar maken. We elkaars eigenheid en talenten waarderen. We om onszelf kunnen lachen en geloven en ervaren dat het anders kan. Daarom vinden we ook altijd weer een oplossing waardoor we groeien en houden we het met elkaar bouwen en ondernemen leuk en inspirerend. We hebben heel veel bewondering voor wat iedereen op zijn of haar eigen manier voor onze klanten kan betekenen en we zijn heel trots op de manier waarop we met elkaar samenwerken. Zo is voor ons werken leuk! Wij zijn Developland!

We zijn professionals met jarenlange ervaring in het geven van collectief leiderschapstrainingen en coaching en begeleiden bij veranderingen naar collectief leiderschap en zelforganisatie. Werken leuk maken start bij ons altijd met aandacht voor de essentie van een vraagstuk en de voor jou ideale situatie. Daardoor kunnen we samen met jou vanuit inzicht aan de slag  voor blijvend resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, open, transparant en flexibel.

Wat zet jou in beweging?
Impossible is just an opinion
Ont-moet met energie

Organisaties

Leadership Coefficient