ZELFORGANISATIE

Herken je één of meerderen punten…

  • Voor jou en je team gaan veel uren verloren aan vergaderingen die tot weinig of niets leiden
  • Jij en je team zijn regelmatig bezig met ad hoc werkzaamheden
  • Je hebt een e-mail box die nooit leeg is
  • Verantwoordelijkheden worden door je team niet gepakt
  • Er bestaat in je team onduidelijkheid over wie wat doet
  • Mensen in je team voldoen niet allemaal aan je verwachtingen

Zijn er dan zoveel incapabele mensen aan het werk? Vinden mensen het dan zo moeilijk om hun verantwoordelijkheden te pakken? Kan je mensen niet vertrouwen in het werk?

Het kan écht anders! Ontdek met onze online test of zelforganisatie jou kan helpen.

Ik geloof dat mensen allemaal blij worden van duidelijkheid in waar ze verantwoordelijk voor zijn. Dat mensen blij worden van samen werken aan een organisatie doel. Dat mensen graag zinvol werk willen doen waarin ze de ruimte krijgen om dat voor zichzelf en de organisatie te optimaliseren. Mensen worden blij van dingen waar ook de organisatie blij van wordt.

Pleisters plakken neemt de oorzaak van het bloeden niet weg. Door de wortel van het probleem aan te pakken kan je structureel anders gaan werken. Maak je het behalen van de organisatie doelen een verantwoordelijkheid van iedereen. Geef je regie aan iedereen om aan de eigen verantwoordelijkheden invulling te geven. Zorg je met elkaar dat de samenwerking zo optimaal wordt dat de teamprestatie ongekend succesvol zal zijn. Zo creëer je een werkomgeving waarin iedereen een optimale prestatie neerzet.

Dat is toch wat iedereen wil?

Wij kunnen je helpen dit voor jouw team te realiseren. Er zijn maar een paar stappen voor nodig. Lijkt ons echt super leuk en zinvol om dit samen met jou te starten!