Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Hoe zet je talent in en wat is er nodig voor talentontwikkeling in mijn team? Als je stilstaat bij talentontwikkeling stel je jezelf misschien wel de vraag hoe het zou zijn wanneer je doet waar je goed in bent? Dat je volledig tot je recht komt en je talent vrij in kunt zetten? Dat je moeiteloos, in flow en vol energie kunt leven en werken? Met inzet van zowel hoofd, hart en buik.

Met een assessment maak je je kwaliteiten, talenten en valkuilen inzichtelijk. Een uitstekend vertrekpunt voor meer inzicht in jezelf en verdere ontwikkeling. We werken graag met gerenommeerde assessment methodes: gecombineerd cognitief, en op de praktijk gericht of body-based. Bijvoorbeeld met LBSI, Insights of Assessment 2.0. LBSIâis een unieke body-based assessment methode, ‘Insights’ is een ontwikkel instrument dat inzicht verschaft in je eigen voorkeuren voor gedrag en de voorkeuren van anderen. Assessment 2.0 is onze eigen variant op het klassieke assessment. Het assessment 2.0 is een diepgaand persoonlijkheidsonderzoek dat recht doet aan wie je in de kern bent, gericht op jouw praktijk.

Je hebt de ambitie om iets te veranderen in je werk of in je leven. Je hebt je doel al dan niet helder voor ogen. Wij geloven dat mensen van nature creatief, compleet en vindingrijk zijn. Een goede coach ziet het veld van mogelijkheden rond de coachee en helpt hem of haar het doel te bereiken. Effectief coachen is niet alleen een ‘hoofd’zaak. Developland heeft een heel eigen stijl van coaching ontwikkeld waarbij o.a. oude principes uit de martial arts worden toegepast. Het fysiek ervaren van overtuigingen en oordelen leidt tot verrassende inzichten.

Jezelf ontwikkelen als leider. Wat voor een leider wil je zijn? Op welk vlak wil je je ontwikkelen? Vandaag de dag gaat leiderschap niet alleen over kennis en vaardigheden en de toepassing daarvan.  Leiderschap gaat ook over co-leiden en co-creeren omdat je als leider niet meer alles zelf kunt weten. Hoe stel ik me open voor de continu veranderende toekomst? Wat zijn mijn talenten en hoe breng ik die in? Hoe maak ik verbinding met anderen om samen het gezamenlijk doel te realiseren?

Developland biedt deelname aan twee succesvolle programma’s: het programma Management Vaardigheden en het programma Collectief Leiderschap. You can also read our English version of the flyer Management Development Program for more information.

Je kan je direct inschrijven via deze link: https://developland.nl/nl/open-inschrijvingen/

Werk geeft invulling aan een groot deel van ons leven. Hoe fijn is het als je werk hebt dat bij je past en waar je je talenten kwijt kunt. Dat is niet altijd het geval. Je hebt bijvoorbeeld ambities maar je weet niet hoe je de volgende stap moet zetten. Of je zit vast in je werk. Er kunnen veel vragen spelen. Developland helpt je bij alle vragen om inzicht te krijgen in je loopbaanvraagstukken en je ambitie te realiseren.

Fit worden en blijven. Hoe houd je je energieniveau op peil? Het onderzoeken van verplichtingen versus behoeften op het gebied van werk, familie, sociale omgeving en bijvoorbeeld vrienden brengt meer balans in je leven. Developland heeft hiervoor een eigen model ontwikkeld dat inzicht geeft en maakt dat je aan de dingen gaat werken die er voor jou echt toe doen.