Wat we doen

Als leidinggevende voel je je verantwoordelijk, je wilt met je team de gestelde doelen halen en je vindt het belangrijk dat het werken in jouw team leuk is. Met deze twee doelen voor ogen werk je keihard om dit te realiseren, zodat je trots kan zijn op je team. Toch werkt de omgeving niet altijd mee. Niet iedereen lijkt deze ambitie te delen en sommigen lijken eerder voor hun eigen gewin te gaan dan voor het team of bedrijf. Het moet toch anders kunnen? Vraag je jezelf wel eens af. Je hebt wel wat dingen geprobeerd maar het is nog niet genoeg. Je zoekt iemand die je wat tips geeft of zelfs met je team aan de slag gaat.

Gedreven door vergelijkbare ervaringen in het bedrijfsleven hebben wij ons bij Developland gespecialiseerd in oplossingen voor jou als leidinggevende. Laten we kennismaken!

Training, coaching, veranderbegeleiding en HR

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring in het geven van training, coaching, begeleiding bij verandering en HR. We hebben aandacht voor de kern, geven inzicht in de richting en bieden maatwerk voor blijvend resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, open, transparant en flexibel.

Coaching

Coaching is een krachtige manier om een hoge impact, duurzaam leren en groei te creëren. Ontwikkeling van jou en of van jouw team wil je vertaald hebben naar actie. Coaching helpt om het geleerde te versterken, te integreren in je werk en tot zichtbaar resultaat te brengen.

Developland werkt ervaringsgericht en integreert zogenaamde hoofd-, hart- en buikintelligentie in de coaching. Door een op het lijf gemeten assessment (VerticalQ) brengen we de sterkste talenten van jou in kaart. Jouw talenten en de ontwikkelvraag die je hebt vormen de basis van de coaching. We beheersen verschillende coaching technieken (CTI, NLP, Aikido, etc.) waardoor we je professioneel en resultaatgericht kunnen helpen.

De ‘ritssluiting’

Binnen een organisatie zijn er grofweg vier hoofdthema’s te onderscheiden.

Enerzijds zijn er de mensgerichte thema’s zoals 1. het individu (verantwoordelijkheid nemen, talent inzetten) en 2. de relatie (hoe werken we samen, wie zet welk talent in)

Anderzijds zijn er de organisatiethema’s zoals 3. de operationele afspraken die je maakt (wie doet welk werk, hoe stemmen we dat goed af) en 4. de organisatie thema’s (verdeelde verantwoordelijkheden en zeggenschap en een ondersteunende organisatie structuur voor het bereiken van onze purpose)

Bij een optimale vorm van organiseren is het van belang dat deze vier thema’s in balans zijn. Dan ‘sluit de rits’ en versterken de mensgerichte aspecten en de organisatieaspecten elkaar. Dit samenspel tussen deze vier thema’s zorgt continu voor beweging en ontwikkeling van zowel de mensen als de organisatie, in dienst van de purpose van de organisatie.

Developland ondersteunt mensen en organisaties door in al deze vier thema’s de nodige stappen te zetten. Talentontwikkeling, VerticalQ en Collectief Leiderschap aan de mensgerichte kant en Zelforganisatie en effectieve samenwerkingsvormen aan de organisatiekant.