TEAMONTWIKKELING

In het ideale team is veel aandacht voor wat goed gaat en richt iedereen zich op elkaars kwaliteiten. Teamleden zien waar zijzelf en de ander goed in zijn en geven daar ruimte voor.  Ze dagen elkaar uit het beste van zichzelf te laten zien. Hoe haal jij alle potentieel uit jouw team? Op welke manieren werk jij als collectief het beste samen?

Developland maakt werken leuk door:

  • Ieder teamlid scherp inzicht te geven in de eigen talenten en valkuilen
  • Elkaars talenten in het team te herkennen en erkennen
  • Als team gebruik te maken van elkaars talenten

We doen dit met een programma dat op de ontwikkelvraag van jouw team is afgestemd. Regelmatig met behulp van onze unieke talenten tool, het VerticalQ assessment voor een grote impact en een gezamenlijke taal en begrip. Met zowel individuele contactmomenten voor ieder teamlid, als teamgerichte activiteiten. Alles om er voor te zorgen dat er in de praktijk ook daadwerkelijk resultaat wordt geboekt.

Leiders kunnen niet alles weten. Zeker in een dynamische, complexe wereld als de onze, waarin ontwikkelingen razendsnel gaan, spelen werknemers en hun vaardigheden een steeds belangrijker rol. Er ligt meer en meer nadruk op het collectief: samen veranderen, samen leren en samen leiden. Verbinding is key. Co-leiden en co-creëren zijn daarin waardevolle werkwoorden: ieder teamlid pakt op het juiste moment een leidende rol, vanuit zijn of haar eigen talent – met oog op het gezamenlijk doel. Voor teams, organisaties en individuen,  is het mogelijk deel te nemen aan het uitgebreide programma Collectief Leiderschap. Tijdens het programma van 3 x 3 dagen leer je gebruik te maken van de individuele kracht van iedere deelnemer, maar ook van de aanwezige collectieve kracht van het geheel. Gedurende een periode van 10 maanden ga je drie keer op een impactvol driedaags retreat. Je werkt in teamverband aan zelf- systeem en toekomstbewustzijn.

Introductie Collectief Leidershap

Word de leider die je altijd al had willen hebben! Het beste haal je uit mensen door eerst het beste uit jezelf te halen. De leergang managementvaardigheden is een intensief traject gericht op het ontdekken en ontwikkelen van jouw eigen stijl van leidinggeven. Bij aanvang stel je leerdoelen vast, waar alle onderdelen van de training op worden afgestemd. Geen trucjes of algemeenheden dus, maar inzichten die aansluiten op jouw leerdoelen en die handvatten geven voor nieuw en effectief gedrag.  De leergang is geschikt voor mensen met leidinggevende taken die effectiever willen worden.

Lees onze Flyer Management Vaardigheden voor meer informatie.

Wie wil nou geen team waarin eigen verantwoordelijkheid nemen en geven vanzelfsprekend is? Waar mensen met plezier en in flow werken aan het gezamenlijk doel? Waar men elkaar aanmoedigt, feedback geeft en elkaar coacht? Waar diversiteit wordt omarmd en verschillende talenten worden gezien en benut? 

We helpen je graag met de ontwikkeling van jouw Dream Team