Chiel Baarveld

Leadershipconsultant, veranderstrateeg.

Chiel brengt zijn jarenlange kennis en ervaring als leider mee. “He stood in the heat of the kitchen”, Dat doet hij met een hoog gehalte aan pragmatisme, vriendelijke directheid en verbinding.

Chiel werkt met leiders en teams aan zelfinzicht, organisatievermogen èn werkplezier. Om het resultaat te verbeteren, door anders tegen zaken aan te kijken en om te gaan. Met aandacht voor wendbaarheid en weerbaarheid, met liefde voor professionele context en medemens.

De fascinatie daarvoor ontstond in zijn werk als bondscoach bij het roeien, rijpte daarna in zijn 13 jaar als manager en directeur bij Start Uitzendbureau. In de jaren daarna heeft hij 2 eigen bedrijven gehad en is actief geweest als verandermanager, interimmer en consultant. Zijn expertise ligt in bedrijfsleven, (academische) ziekenhuizen, jeugdzorg, gemeenten.

Chiel is al werkende voorbij het bullshit-punt is gekomen, dus benoemt zaken, stalt uit wat werkt en wat niet. En dan met elkaar de mouwen opstropen, aan de gang, een plan, proberen, verbeteren, fouten maken, bijstellen, slagen! Met volle inzet, plezier, energie en inzicht.