WELKE TALENTEN VAN JOU ZITTEN ONDER WATER?

Als het gaat om wie we zijn dan kennen we de metafoor allemaal, de ijsberg, waarbij we weten dat we slechts het topje van de ijsberg zien en te zien krijgen.

Alleen het inzetten van de top van de ijsberg, bijvoorbeeld ‘denkkracht’, is vaak niet (meer) voldoende. Ook zaken als ‘aanvoelen’ van de situatie, het volgen van je ‘intuïtie’, het ‘verbinden’ met mensen zijn talenten die wij als mensen bezitten. Zetten we deze talenten ook altijd in? Kennen we deze talenten eigenlijk wel goed? Kunnen we deze talenten ook zakelijk gebruiken? Wat zit er onderwater bij jouw spreekwoordelijke ijsberg?

Embodied Leadership gaat over het inzetten van al je talenten dus ook wat onder water zit.

Als geaccrediteerd partner maken we, met de hiervoor speciaal ontwikkelde assessment methode ELSP (Embodied Leadership Strength Profile), al jouw talenten zichtbaar en kunnen we je helpen bij de ontwikkeling hiervan, ook in team verband. Dan gaat het om samenwerken vanuit al je talenten.

Al duizenden mensen zijn je voorgegaan en hebben zich verbaasd over de doeltreffendheid en toepasbaarheid van het ELSP assessment.

Ben je nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!