Ontwikkeling

Ontwikkeling valt of staat met je eigen nieuwsgierigheid naar hoe je zelf iets beter kan doen. Gevoed vanuit het gevoel dat het nu nog niet goed genoeg is. Dit getuigt niet van ontevredenheid maar van een innerlijke drive die we allemaal kennen om vooruit te komen. Om onszelf te blijven ontwikkelen. Ontwikkelen is daarom van iedereen en speelt zowel privé als in je werk een rol.

Albert Einstein heeft zijn beroemde uitspraak gedaan “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid”

Belangrijk dus om je aandacht te blijven richten op jouw talenten! Hoe zet je talent in en wat is er nodig voor talentontwikkeling in mijn team? Als je stilstaat bij talentontwikkeling stel je jezelf misschien wel de vraag hoe het zou zijn wanneer je doet waar je goed in bent? Dat je volledig tot je recht komt en je talent vrij in kunt zetten? Dat je moeiteloos, in flow en vol energie kunt leven en werken? Met inzet van zowel hoofd, hart en buik.