Paulien Aaldering

Met een goed gevulde rugzak als professioneel coach (TFC coach opleiding, NLP, Aikido en VerticalQ)  en met een ruime ervaring in het bedrijfsleven kan Paulien goed aansluiten bij haar coach klanten. Ze gaat samen met jou op zoek naar de kern van jouw ontwikkelvraag om vervolgens de nodige stappen met jou te zetten.

Haar passie is om mensen -in welke rol dan ook- uit te dagen hun hoogste waarden te leven, het volle potentieel in te zetten en zich te laten zien vanuit hun essentie. Dat is leven vanuit kracht. Het aanspreken van alleen het hoofdbrein voldoet niet langer om de uitdagingen in de complexe, steeds veranderende wereld aan te gaan. We hebben ook ons hartbrein en onze ‘gut’ nodig om in contact te blijven met onszelf en anderen. Paulien laat mensen graag dingen ervaren en zet daar dikwijls het lijf bij in. Die geeft als eerste antwoord.

Neem gerust contact op met Paulien of stuur haar een mail. We investeren graag in een kosteloze kennismaking omdat we geloven dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden als er een klik is tussen de coach en de coachee.

Contact gegevens zijn:

mobiel: 06-11001945

mail: paulien@developland.nl