Ons team

Over ons

Zelf zijn we natuurlijk ook een organisatie. We werken samen, we ontwikkelen samen en groeien samen. Heel eerlijk, dat gaat bij ons met vallen en opstaan. Iedere keer krijgen we weer nieuwe lessen voorgeschoteld en lopen we tegen oude valkuilen en patronen aan.

Wat ons als team sterk maakt is dat we dit iedere keer weer bespreekbaar maken, we elkaars eigenheid waarderen, om onszelf kunnen lachen en geloven dat het anders kan. Daarom vinden we ook altijd weer een oplossing en houden we het met elkaar bouwen en ondernemen leuk en inspirerend. We hebben heel veel bewondering voor wat iedereen op zijn of haar eigen manier voor onze klanten kan betekenen en we zijn heel trots op de manier waarop we met elkaar samenwerken. Practice what you preach! Wij zijn Developland!

We zijn professionals met jarenlange ervaring in het geven van training, coaching, begeleiding bij veranderingen en HR. We hebben aandacht voor de kern, geven inzicht in de richting en bieden maatwerk voor blijvend resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, open, transparant en flexibel.

Wat zet jou in beweging?
Impossible is just an opinion
Ont-moet met energie

Partners