Open inschrijvingen

Wil je je inschrijven voor een van onze succesvolle  programma’s? Op dit moment staan de volgende events gepland:

Collectief Leiderschap Programma

Leiderschap wordt vaak geassocieerd met ons bestaande denkbeeld van de leider binnen een hiërarchie. Bij Collectief Leiderschap spreken wij over leiderschap als een eigenschap waarbij een ieder zijn unieke talenten ten behoeve van het collectief kan inbrengen, ongeacht je positie binnen de maatschappij en binnen de organisatie waarin je werkt.

Introductie workshop ELSP 

Ook kan je je individueel inschrijven voor de Introductie workshop ELSP. Ons body-based assessment (Embodied Leadership Strength Profile) is een fantastische methode om talenten in kaart te brengen bij een coach-klant of bij een team dat je traint.

Collectief Leiderschap Young Talents

De wereld ligt aan je voeten! Jij komt er aan en hebt een hoop te bieden. Hoe ga je jezelf manifesteren in deze wereld? Waar ben jij goed in en waar wordt je blij van? We bieden voor jonge talenten ook een Collectief Leiderschap Programma aan in de leeftijd categorie 18 tot 25 jaar. Dit 3-daags retreat biedt een enorme verdieping in het potentieel dat je hebt en hoe je dit optimaal, zelf en samen, in kan zetten.

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

SCHRIJF JE NU IN

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.