ELSP Community

Welkom bij het ELSP Community gedeelte van onze website!

Inmiddels hebben we de afgelopen jaren in Nederland en een aantal andere Europese landen al een groot aantal mensen kunnen helpen door hun ELSP profiel te meten en ze vanuit hun talenten te coachen.  Jij hebt waarschijnlijk ook al je eigen profiel ‘op zak’. Was het voor jou ook zo’n bijzondere ervaring? Wil je je verder verdiepen in jouw talenten en die van anderen? Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die er nog zijn om meer over jezelf te leren en over ELSP? Als ‘lid’ van de ELSP community krijg je eens per kwartaal de ELSP Talent Booster via de mail. Daarin komen klanten aan het woord, vertellen we over onze inzichten en ervaringen rond ELSP en laten we weten aan welke activiteiten je kan deelnemen om te verdiepen. Ook organiseren we regelmatig een gratis ELSP workshop om weer even bewust met je talenten aan de slag te gaan. Voel je welkom, we hopen je snel weer te zien!

Wat is ELSP

Is ELSP nieuw voor je en wil je meer weten? ELSP staat voor Embodied Leadership Strength Profile. Een body-based assessment. Dat betekent dat we op het lijf meten en in kaart brengen welke talenten van jou het sterkst aanwezig zijn. Je kent de uitdrukking ‘in je kracht staan’ vast wel, wij kunnen je laten ervaren hoe fysiek ‘in je kracht staan’ voelt en vertalen dit naar een business-smart, persoonlijk talentenprofiel gebaseerd op hoofd, hart en buik intelligentie.

We kennen allemaal de metafoor van de ijsberg, slechts een klein gedeelte van wie wij zijn is bewust en zichtbaar. ‘Onder water’ is nog zo veel meer wat ook bij ons hoort. ELSP laat je ervaren welke talenten je hebt. Zowel ‘onder water’ (hart en buik) als ‘boven water’ (hoofd). Dat helpt je om jouw talenten die altijd onder water gebleven zijn bewuster in te kunnen zetten.

ELSP Whitepaper

Meer over ELSP