WAT WE DOEN

Building on your potential
Hoe zou het zijn wanneer je doet waar je goed in bent? Dat je volledig tot je recht komt en je talent vrij in kunt zetten? Dat je moeiteloos, in flow en vol energie kunt leven en werken? Met inzet van zowel hoofd, hart en buik?
Lees meer
Building on your team’s potential
In het ideale team is veel aandacht voor wat goed gaat en richt iedereen zich op elkaars kwaliteiten. Teamleden zien waar zijzelf en de ander goed in zijn en geven daar ruimte voor. Ze dagen elkaar uit het beste van zichzelf te laten zien. Hoe haal jij alle potentieel uit jouw team? Op welke manieren werk jij als collectief het beste samen?
Lees meer
Building on your organisation’s potential
Je organisatie staat voor iets moois, je droom, je visie. Je wilt dat iedereen binnen je organisatie die visie waar jij zo in gelooft wil realiseren. Voelen mensen die verbondenheid? Ben je zo georganiseerd dat je collega’s echt kunnen bijdragen aan het realiseren van je doelen? Hebben mensen alle vaardigheden in huis en zijn die voldoende ontwikkeld?
Lees meer

OVER ONS

OVER ONS

Zelf zijn we natuurlijk ook een organisatie. We werken samen, we ontwikkelen samen en groeien samen.
Wat ons als team sterk maakt is dat we alle successen en alles wat we beter kunnen doen met elkaar bespreekbaar maken, we elkaars eigenheid waarderen, om onszelf kunnen lachen en geloven dat het anders kan. Daarom vinden we ook altijd weer een oplossing en houden we het met elkaar bouwen en ondernemen leuk en inspirerend. Wij zijn Developland!

Wat zet jou in beweging?

Impossible is just an opinion

Ont-moet met energie

over-ons-vierkant

INSPIRATIE

ONS TELEFOONNUMMER

06 – 2182 7898

ONS (BEZOEK)ADRES

Landgoed ‘de Brink’
Utrechtseweg 82
3702 AD Zeist

ONS E-MAILADRES

info@developland.nl